Sökformulär

Jag kommer vara ute på vift!

Jag kommer att företa mig några resor under den närmsta tiden under vilka ni jättegärna får träffa mig eller organisera evenemang jag kan dyka upp på!

Torsdagen den 14 juni åker jag till Stockholm för att delta på EuroDIG 2012 organiserat av bland annat .SE-stiftelsen och IT-minister Anna-Karin Hatt. Jag anländer först sent på eftermiddagen eftersom jag behöver vara i Strasbourg och rösta fram tills ungefär 12:30 (demokratisk plikt). Jag kommer att befinna mig i Sverige fram till söndagen den 17 juni. Den 16 juni på eftermiddagen kommer jag dock att återvända till min hembygds värna vyer i Enköping, för att träffa familj och vänner, så vill man träffa mig i Stockholm får man gärna hojta till om någon av de andra dagarna. För närvarande verkar jag vara upptagen

15 juni, 11:30-13:00: EuroDIG, Workshop 8: Do we need net neutrality regulation in Europe?

15 juni, 14:30-16:00: EuroDIG, Plenary 6: Digital citizenship

16 juni, 10:00-11:00: New Media Summer School tillsammans med Youth for Exchange and Understanding.

16 juni, ~15:00 -- : privat tid.

Man kan också delta i EuroDIG-konferensen på avstånd genom att följa instruktionerna i föregående länk.

Kommentarer

Lägg till ny kommentar